Bejáratott program, amely már több ezer embernek segített az elmúlt években!

  • Megjelenés: 2018.01.21 19:16
  • Lejárat: 87 nap, 21 óra
  • Név: Rózsa László
  • E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com
  • Egyéb elérhetőség: 06-20-432-2549

Bővebb információ

Bejáratott program, amely már több ezer embernek segített az elmúlt években! Olvassa el, és keressen meg!
Szeretne akár már két év múlva megvásárolni egy 10.000.000,- forintos lakást Budapesten, vagy egy 10.000.000,- forintos családi házat egy kis faluban, vagy esetleg szeretne egy 10.000.000,- forintos autót vásárolni???
Bárkit megkérdez, azt fogja javasolni, hogy takarékoskodjon vagy vegyen fel hitelt!!!
A megtakarítással az a gond, hogy ahhoz, hogy akár már 2 év alatt legyen például egy 10.000.000,- forintos autója, ahhoz a mai naptól kezdve, havonta közel 420.000,- forintot kellene félretenni!!! Ha ráér 4 év múlva is az autó, akkor is közel 210.000,- forintot kellene megtakarítani havonta!!! Ha 8 év múlva is ráér, akkor is több mint 100.000,- forintot kellene megtakarítani!!! Minden hónapban, minden más kiadás mellett!!!
Ez nehézséget okoz Önnek??? Mikor lesz egy szép autója??? Vagy háza, vagy lakása???
A hitellel az a gond, hogy nagyon sok feltételnek kell megfelelni, és önerőre is szükség van, a törlesztő részletek nagyon magasak, és a kamatok miatt sokkal többe fog kerülni az autója!!!
Én teljesen más tanácsot adok!
Megtakarítások nélkül, hitelfelvétel nélkül egyszerűen megvásárolhatja akár már 2 év múlva a 10.000.000,- forintos autóját!!!
Tegye azt, amit most is, csak sokkal okosabban!!!
6 féle programot is kidolgoztunk, de ha egyik sem felelne meg, akkor személyre szabottan kidolgozunk az Ön számára egy olyan programot, hogy biztosan megvásárolhassa álmai gépkocsiját vagy lakását!!! Ha nem is leszünk szuper gazdagok, azért jó tudni, hogy nagyon jó úton haladunk! Ön is jöhet velünk ezen az úton! Keressen bizalommal kérdéseivel!
Kíváncsi a megoldásra?
“Minden gondolatunk vagy befektetés, vagy költség. Vagy a boldogság és a siker felé visz minket, vagy eltávolít ezektől. Vagy erősít minket, vagy megfoszt minket az erőnktől. Ezért rendkívül fontos, hogy okosan válasszuk meg a gondolatainkat.”
T. Harv Eker
Pozitív gondolkodása sok pénzt hozhat az Ön számára! Keressen bizalommal kérdéseivel.
Kérjük, küldje el Önéletrajzát, és motivációs levelét e-mail címünkre: rozsabusiness@gmail.com

Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.

Hirdetés ID: 165582334378e2e3

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen