Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

24 hozzászólás - “Marketagent – Pénzkeresés kérdőívek kitöltésével”

 1. Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2010. december 17. péntek @ 11:37

  Az első kérdőív november utolsó napjaiban érkezett. A kérdések alapján azt gondolom, hogy valamilyen “mosógépes cég” bízta meg a Marketagentet, hogy kikutassa milyen tulajdonságokkal rendelkezik a válaszolók szerint az ideális mosógép.

  Ha Ön is kapott már kérdőívet, írja meg itt, hogy miről szólt! Így mások is kedvet kaphatnak a töltögetéshez.

 2. Különös, hogy minden adatot elkérnek, ezzel már ők elvégeztek egy kutatást- megvan a kérdőív, NEKIK, de a számomra nem találtak megbízást!!
  Lehet, hogy ezután kapok egy csomó e-mailt,de megbízást nem?
  Na de bízzunk…hátha mégis… tévedek.

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. március 30. szerda @ 16:00

   A megbízók mindig valamilyen célcsoport véleményére kíváncsiak, ezért csak azokat az adatokat kéri el a Marketagent, amelyek a célcsoportokba sorolásoknál fontosak lehetek. Ez minden közvéleménykutató cégnél így működik. Remélem, hamarosan Ön is kap kérdőívet, ugyanúgy mint eddig sokan mások. 🙂

 3. Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. február 10. csütörtök @ 08:53

  Január és február folyamán 3 kérdőív is érkezett. Témájuk a munkával, munkakörülményekkel volt kapcsolatos. Sajnos az egyikről lemaradtam, mert épp nem voltam emailközelben és 2-3 napon belül ki kellett volna tölteni a kérdőívet. 150 pontot lehetett kapni egy kérdőív kitöltéséért.

 4. Erdélyben(ROMÁNIA),pontosabban Marosvásárhelyen élek .
  Miért nem dolgozhatok én is mint Marketagent ?

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. március 21. hétfő @ 15:41

   Sajnos erre nem tudom a választ. Talán a cégek – amelyek megbízzák a Marketagentet – célcsoportja más országokban van.

 5. Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. február 15. kedd @ 18:20

  Örömmel látom a marketagentes webirodámban, hogy a támogatásommal regisztrált tagok közül egyre többen kapnak kérdőíveket. Így nyugodtabb szívvel ajánlom mindenkinek. Valóban működik. Nem csak nekem, másoknak is.

 6. hol találom a kérdőívet, amit ki kell tölteni?

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. március 21. hétfő @ 15:47

   Az aktuális kérdőívekről mindig küldenek emailben tájékoztatást. Abban van egy link, amin keresztül el lehet érni a kérdőívet. A levél feladója: “info@marketagent.com”, a Tárgyban pedig ez szokott lenni: “Az Ön véleménye számít és kifizetődő”. A kérdőíveket egyébként a webirodába belépve is el lehet érni, rögtön a bejelentkezés után betöltődő oldalról.

 7. Sziasztok!Én is regisztráltam az oldalra?De sajnos nekem nem küldenek kérdőíveket!

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. március 21. hétfő @ 15:54

   Azt gondolom, hogy türelemmel kell várni. Mást nem tudok javasolni. Nekem egy hónap múlva jött az első. Egy kutatásnál sajnos nem válogatnak be mindenkit. Általánosságban úgy működik egy közvéleménykutatás, hogy a megbízók megadják, hogy milyen célcsoport véleményére kíváncsiak. Az általuk megadott szempontok alapján választja ki a kutató cég, hogy kinek küld kérdőívet. A megkérdezendők száma pedig limitált szokott lenni.

 8. Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. március 30. szerda @ 16:08

  Nos, eddig úgy tapasztaltam, hogy általában minden hónap 20-a után küldenek kérdőíveket.

 9. Azt hittem értem, de mégsem 🙂 Hogy tudom a bónuszpontokat pénzre váltani ?

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2011. július 11. hétfő @ 17:25

   A bónuszpontokat a webirodában a Cseretőzsde menüpont alatt lehet átváltani a felajánlott lehetőségek (pl. paypal) egyikével.

 10. Ettől jobbat én még nem találtam ebben a kategóriában

 11. Üdv!
  Most már meg vagyok vele elégedve 4 hónapig semmi nem történt, de 1.5 hónapja küldözgették már a kérdőíveket.
  Most kaptam kifizetést. Három nap alatt, de megjött:
  http://kepfeltoltes.hu/view/111219/290281625Snap51_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 12. Üdvözlet Mindenkinek!
  Sajnos nincs jó tapasztalatom ezzel a lehetőséggel, mivel már nagyon régen regisztráltam, minden adatot elkértek, frissítettem is az adatlapomat, de még egy darab kérdőívet sem kaptam. Nem vagyok célcsoport, ugyanis már elmúltam 60 éves, de úgy gondolom, hogy ez így nem helyes, mert ezt a korosztályt is bármilyen témában meglehet keresni, hiszen változik fejlődik a világ és ezzel változunk fejlődünk mi is.

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2012. december 12. szerda @ 18:26

   Nem tudok mást javasolni, csak hogy türelmesnek kell lenni. Mi 1 hónapot vártunk legalább, míg megjött az első.

 13. Az interneten keresgélve bukkantam rá a Marketagent kérdőív kitöltő oldalra, gondoltam beregisztrálok, mert minden fillérre szükségem lenne. Amikor kitöltöttem az adataimat, jött a visszajelzés, ami szerint már regisztrálva vagyok ezen a címen…Akkor jutott eszembe, valóban időnként szoktam kapni bizonyos kérdőíveket, amiket ki is szoktam szorgalmasan töltögetni…Csak már arra nem emlékeztem, hogy az ezért kapott pontok “jövedelmet” jelentenek. Ki tudná megválaszolni, hogyan válthatnánk ezeket a pontokat tényleges pénzérmékké? Előre is köszönöm a válaszadást!

  • Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek - 2012. december 17. hétfő @ 22:11

   Nagyon egyszerű a dolog. Be kell jelentkeznie a Marketagent webirodájába és ott a Cseretőzsde menüpontra kattintva kikérheti az összegyűlt pénzt. 100 pont= 1 €.

 14. Vajdaságban élek (Szerbia), a kérdésem az, hogy tagja lehetek-e a Marketagentnek, megpróbáltam regisztrálni, de a rendszer nem veszi be a címemet, így nem jártam sikerrel.

 15. “Nagyon egyszerű a dolog. Be kell jelentkeznie a Marketagent webirodájába és ott a Cseretőzsde menüpontra kattintva kikérheti az összegyűlt pénzt. 100 pont= 1 €.”

  Ezt hol találom?