Olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség?

  • Megjelenés: 2018.02.12 16:00
  • Lejárat: 22 nap, 14 óra
  • Név: Rózsa László
  • E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com

Bővebb információ

Díjmentesen csatlakozhat.
Célom az, hogy olyan munkaajánlatot nyújtsak, amely otthonában végezhető kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára. Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar, hanem otthon végezhető tevékenységet.
Akár másodállásban is végezhető tevékenység.
Díjmentes, teljes körű magas színvonalú duális átképzést biztosítunk.
Karrierlehetőség:
• kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem
• életpálya program
• szakmai oktatások
• biztos háttér
• gépkocsi támogatás
• bónuszok
Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben. Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.
Tegye ugyan azt, mint eddig, csak egy kicsit okosabban, és megváltozik az élete!!!
Én nem milliókat ajánlok Önnek, hanem munkát, amellyel megoldhatja anyagi gondjait, mely néha pár ezer forinton is múlhat.
Az otthon végezhető munka lényege, hogy nincs helyhez kötve, végezhető egyedül, családi vagy baráti összefogással, és ami talán a legfontosabb, hogy saját maga ossza be az idejét. Itt nincs főnök, vagy esetleg olyan kolléga, akivel nem lehet együtt dolgozni. Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint internet elérésre van szüksége. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt. Mindössze azt elég megtennie, amit eddig is megtett, és ez után is meg fog tenni egész életében, vásárolja meg mindazt, amire szüksége van, használja ki azokat a szolgáltatásokat, amire szüksége van, és ha vásárlásai során megtetszett valami, akkor ajánlja tovább barátainak, ismerőseinek, ugyan úgy, mint eddig! Lehet magán személy és vállalkozás egyaránt.
Amit kínálunk:
Kiemelkedően magas havi jövedelem, Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség
Életpálya program
Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.
Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com

Hirdetés ID: 65958d390afc0a47

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen