Bankkártyás munka (leírásban minden infó)

Bővebb információ

Üdvözlök mindenkit 🙂

Új internetes bankkártya (rendelés 0 ft ért,azaz ingyenesen 🙂) – plusz jövedelem is
ajánlom elsősorban azoknak, akiknek inkasszó van a számlájukon. Erről nem tűnik el a pénz. (nem tud senki levenni róla tartozást,vagy bármi más összeget ) 🙂

(nem átverés)    Szuper bankkártya, szuper online meló 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Nagyszerű lehetőséget kínálok mellékkeresetnek, Ha megrendeli a WestStein, Londonban 10 éve sikeresen működő bank MasterCard feltöltő kártyáját ami azt jelenti, hogy nem hitel, hanem a saját pénzét utalja rá.
A kártya euró alapú, (de ft,ra vált) jól használható bárhol a világon vásárlásra, utazáshoz, a gyerekek zsebpénzéhez,  megtakarításait kezelheti rajta stb.. és ATM-eknél is  bárhol a világon tudja használni.. A kártya havidíja mindössze 1 euró, ezen kívül más költsége nincs, illetve ATMnél a tranzakciós díj mindig’ Euro 2,50
Nagyon lényeges, hogy használata sokkal olcsóbb, mint pl. A többi bank, nincs éves díja sem.(csak 1 euro havi díj)vagyis az egész éves díj csak 12 euro 🙂,mert ugye 1 euro/hó,12 hónap 12 🙂ft,összesen évi díj  3600 ft,havi kb 300 ft 🙂,másik banknál voltam,ott havi díj 525 ft volt,és az évi díja 7500 ft volt kb..
A kártya mellé kap egy Online bank fiókot, ahonnét tud tranzakciókat végrehajtani. Iban számlaszám , Swift vagy Bic kód van hozzá.
A számlára, vagy a kártyára a bér és a nyugdíj is kiutaltatható,(vagy bármi más)(akinek van bankkártyája az nem gond,letudja mondani a bankba,vagy akár 2 is lehet neki,hisz nem drága havi 1 euro 🙂 a havi díj,erről is ugyanúgy lehet utalni,kivenni,vásárolni,csak annyi hogy olcsóbb,és londonból jön) 🙂 ” le is lehet mondani de nem érdemes mert mindenhol lehet használni és olcsó,sőt jobb mint a többi”

Itt tud kártyát igényelni(kb 10 munkanap alatt megérkezik)

https://my.weststeincard.com/en/apply?a_aid=5b8ce97919bd7

Munkatársi regisztráció(fiók ahol utalni tud,illetve netbank ez a fiók)

http://weststein.postaffiliatepro.com/affiliates/signup.php?a_aid=5b8ce97919bd7

Crome böngészőbe csinalják mert akkor lefordítja magyarra,vagy olyan böngészőbe ami fordít,de ha tud angolul akkor eldönti 🙂

Minden általa rendelt  kártya  után 5 eurót kap azonnal,  amit az irodádban látni fog 🙂

Emailekre max 1 munkanap alatt válaszol a bank,illetve van telefonszámuk az oldalon

(Amikor regisztrál akkor ékezetek nélkül írjon mindent,pl,dűlő akkor dulo,mert angol a bank 🙂 )

Sok sikert kívánok a kártyához mindenkinek,és a lehetőseg magának is adott hogy keressen vele még pénzt is 🙂

Linkek feljebb 🙂

182 megtekintés összesen, 1 ma

  

Hirdetés ID: 8825b8e64f8ce5ff

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen