Csak a túlélésről szól az élet havi 250 ezer forintos fizetés alatt!

  • Megjelenés: 2018.03.03 10:33
  • Lejárat: 72 nap, 15 óra
  • Név: Rózsa László
  • E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com

Bővebb információ

Csak a túlélésről szól az élet havi 250 ezer forintos fizetés alatt!

Különleges Vásárlási Tanácsadói területre keresünk értelmes embereket kimagasló jövedelmi lehetőséggel. A munka otthonról is végezhető szabad időbeosztásban! Ingyenes képzés, sőt mi adunk 12.000,- forintot ajándékba!! A feladat, az embereket megtanítani a tudatos és felelős vásárlásra, és információkkal segíteni őket pénzügyi problémáik megoldásában!

Nem adunk el semmit MLM rendszerben, nem kell befizetnie semmit sem, és nincsenek kötelezettségei!

Nem kell semmi különlegeset tennie érte, csak ugyan azt, mint eddig, csak egy kicsit okosabban!!! Garantálom, hogy több pénze lehet, és nem akarom, hogy olyan tevékenységgel foglalkozzon, amit nem szeretne!!!

A munka otthonról is végezhető szabad időbeosztásban!
Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.
Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!
Email: rozsabusiness@gmail.com

Hirdetés ID: 78158ee2b3bd1fbf

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen