Egy óriási pénzgyártó gépezetben vagyunk

  • Megjelenés: 2020.07.14 21:50
  • Lejárat: 61 nap, 22 óra
  • E-mail cím: mandr0002@gmail.com
  • Egyéb elérhetőség: skypom: andre.magdi11

Hirdetés részletei

Bővebb információ

A Forsage egy ethereum blokkláncon futó program, amely decentralizált és minimális befektetéssel folyamatos jövedelmet biztosít biztonságosan, az okos szerződésnek köszönhetően.

️Kis induló tőkeMár 0,05ETH-val vagy 10 – 15 dollárral is elindulhatsz, de ennyivel lassan megy, ha nincs reffed.
Érdemesebb 70-100$-nyi ETH-val indulni. ▪️A bevétel 100% -a a tagoknak történik. ▪️A projekt alkotói nem vesznek vagy őriznek meg emberek kriptogépeit▪️Teljesen decentralizált!A projekt 100% -ban decentralizált, az Ethereum intelligens szerződés alapján írva▪️Nincs szükség rendszergazdára a projekt futtatásához és az emberek kifizetéséhez.▪️Azonnali kifizetés közvetlenül az Ethereum pénztárcájához, Ön kezeli a Magán Kulcsot▪️Nem kell várnia a visszavonást▪️Korlátlan jövedelem potenciál – 1000+ ETH-t kereshet, és folyamatosan kereshet▪️Átlátszó – az összes tranzakció ellenőrizhető az Ethereum blokkláncon▪️Ez egy egyszerű projekt és jövedelmező.
▪️Nem kell aggódnia a hackerek vagy a projekt csalások miatt.
Kérlek nézd meg a videót és dönts el milyengyorsan szeretnél pénzt keresni!
—Regisztrálás telefonrol vagy chroom böngészön.:
Forsage, magyar felirattal
——————————————————————————————————————————————————————-

Múlt héten kaptam információt a forsage nevű programról, ami 2 mátrix kombinációja és etherium alapú, ami a bitcoin után a legtöbbet kereskedett crypto valuta és érdemes gyűjteni, mert potenciálisan 2-10-szeresére nőhet a következő időszakban és nem mindegy hogy van-e belőle neked vagy sem! Mivel a leírás, amit kaptam a regisztrációhoz az eléggé hosszúnak tűnik és gondoltam csinálok hozzá egy rövid videót az elejétől a végéig a metamask pénztárca létrehozásától a vásárlásig és megmutatom a fontosabb funkciókat ill. a működését is elmondom ha van kedved akkor itt tudod megnézni a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=h86qlOQfioQ
Várlak szeretettel.Magdus

Regisztrálni itt lehet! ID:417152
https://forsage.io/i/xgmp78/

https://www.flipsnack.com/BigMoney/ForsageReszletesInfo-hu.html.

Hirdetés ID: 4385f06fafdb6abd

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen