Harmincas évei során mindenkinek szembesülnie kell azzal, hogy felelősséggel tartozik!

  • Megjelenés: 2018.02.12 16:00
  • Lejárat: 53 nap, 21 óra
  • Név: Rózsa László
  • E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com

Bővebb információ

Lehet, hogy nagyszerűnek tűnik, a sok internetes lehetőség, hogy hetente akár több ezer Dollárt is kereshet játszi könnyedséggel! Minden internetes munkával foglalkozó ember álma egy ilyen lehetőség, de a helyzet az, hogy az álom ez esetben mindenképpen csak álom marad.
Több átveréssel is lehet találkozni az internetes munka lehetőségek közt.

Mi komoly munkát ajánlunk kiemelten magas fizetésért. A konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt. Mi nem tudunk állást csak munkát adni ha akar dolgozni, sokan csak álmodoznak, kiemelten magas 500.000 Ft havi fizetésért sem akarnak dolgozni.

Egy dologban teljesen biztos lehet! A legrosszabb, amit tehet, hogy beletörődik a sorsába, hajtja tovább a mókuskereket, kuporgatja a pénzét és lemond az álmairól, céljairól! Lemond az élete irányításáról! A harmadik ikszbe lépve már senki nem engedheti meg azt a luxust, hogy ne törődjön saját és családja jövőjével. Jó hír, hogy ezt ma már könnyen, adott célokra szánt eszközökkel teheti meg.
Legkésőbb harmincas évei során mindenkinek szembesülnie kell azzal, hogy felelősséggel tartozik saját és esetleges családja jövőjéért, ha tetszik ha nem. Éppen ezért 30-as éveiben kell alaposan megterveznie a jövőjét pénzügyei szempontból is. Nem kifogás, hogy a jövőt senki nem látja előre, hiszen ha van egy terve, még egy bizonytalanságból eredő esetleges akadályokat is sokkal jobban fogja venni. Ha valaki saját magán nem akar segíteni, akkor mi sem tudunk segíteni, de ha hajlandó megismerni a lehetőségeket, akkor minden segítséget meg tudunk adni annak érdekében, hogy a családjuknak sokkal jobb életszínvonalat biztosítsanak.
Törzsvásárlói Rt.-hoz keresünk Tudatos Vásárlási Tanácsadó szakmai referens munkatársat.
Akár másodállásban is végezhető tevékenység.
Díjmentes, teljes körű magas színvonalú átképzést biztosítunk.
Karrierlehetőség:
• kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem
• életpálya program
• szakmai oktatások
• biztos háttér
• gépkocsi támogatás
• bónuszok

Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben. Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.
Amennyiben érdekli a jövője és vannak komoly céljai, akkor segítek.
E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com
Amit kínálunk:
Kiemelkedően magas havi jövedelem, Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség
Életpálya program
Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.
Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com

Hirdetés ID: 97058d63f146f0a1

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen