Megoldások egyszerűen !

  • Megjelenés: 2018.04.26 20:51
  • Lejárat: 58 nap, 15 óra
  • Név: Rózsa László
  • E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com
  • Egyéb elérhetőség: 06-20-432-2549

Bővebb információ

Megoldások egyszerűen:
Biztos sokat hallotta már, hogy takarékoskodjon, rakjon félre a fizetéséből, és így megoldhatja a nagyobb anyagi jellegű kiadásait, mint pl. nyugdíj, lakás megoldás, autó, gyereknevelés, utazás, stb.
De miből?????
A legtöbb ember jó estben annyi pénzt keres, amelyből épphogy meg tud élni valahogy. Ismer olyan embereket, akik már több évtizedet ledolgoztak modern kori rabszolgaként, és az esetleges létszükségleten felül semmit nem tudtak megteremteni maguknak, és pl. kisnyugdíjasként tengődnek? Ez nem lehet az Ön jövője, és a gyermekeinek sem akarhat ilyen borzalmas életet. Drága gyermekem! Ennyibe kerül a gyereknevelés Magyarországon
Egy vagyonba kerül a gyermek eljuttatása a felnőttkor és a felsőoktatás kapujába.
Sokba kerül egy gyermek felnevelése, de konkrétan mennyibe? A HVG e heti száma részletesen bemutatja, hogy a szülők mire mennyit költenek, míg a gyermek (és a testvérei) a pelenkás korból eljutnak a felnőttkor küszöbére.
Ha a gyerekneveléssel töltött időt és “szolgáltatásokat” is beleszámoljuk, akkor brutális összegek jönnek ki: egy testvérpár könnyen belekerülhet akár 40-40 millió forintba is. Az egyke gyerekre 18 éves koráig akár 70 millió forintot is áldozhatnak a családok, a háromgyermekeseknél viszont 38 millió forint körül lehet egy-egy gyerek felnevelésének költsége.
És ez csak a gyermekneveléshez szükséges pénz, hol van a normális családi ház berendezve, autó, a megélhetés, és ezek még csak a szükségletek, hol vannak még az álmok?????
Mennyi pénzt is keres? Mennyit tud megtakarítani?
Keressen bizalommal kérdéseivel, több programot is kidolgoztunk, hogy sokkal egyszerűbben is elérhesse mindazt, amit szeretne! Garantálom, hogy kizárólag több pénze lehet, MLM eladások befizetések, befektetések, kötelezettségek nélkül!

Jelentkezzen üzleti Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!

Ha valaki netán meg is tudna takarítani havonta 40-50 ezer forintot céljai érdekében, abból sem lesz megoldva semmi sem, mert mire 10-20 év múlva össze gyűlne annyi, amelyből meg kellene venni pl. egy lakást, addigra már sokkal többet kell érte fizetni, és biztos, hogy nem lesz elég a magtakarítás. És akkor hol van még a sok egyéb kiadás!
Sokan próbálnak hitelt felvenni, amellyel megint több probléma van. Nagyon nehezen teljesíthető feltételeket szabnak a bankok, hitelintézetek, amelyeknek a nagy többség nem felel meg. Ha valakinek sikerül egy nagy összegű hitellel megoldania pl. egy lakáskérdést, akkor ott lebeg a pallos a feje felett 10-20 évig és óriási stressznek teszi ki magát és családját, félnie kell, hogy ne legyen munkanélküli, és sok esetben nagyon meg kell szorítani a nadrágszíjat, mert minden hónapban sokkal kevesebb pénzből kell megélni.
Banki, pénzügyi, kötvény, részvény befektetésekből származó nyereségből is megoldhatná a céljait! Ez egy újabb vicc! Az emberek jelentős többségének ez az út nem járható. Mekkora befektetésnek kell ahhoz lennie, hogy abból belátható időn belül megoldhatná a nagyobb kiadásait? Az alacsony kamatok és pénzügyi nyereségek csak a milliárdosoknak hoznak jelentős bevételeket.
Amennyiben nem járható a megtakarítás, a hitel, a befektetés, akkor hogyan fogja megoldani a saját lakása, hogyan fog panellakásból családi házba költözni, olyan autót vásárolni, amelyet valóban szeretne, hogyan fogja a nyugdíját megoldani, hogyan fogja előteremteni azokat az összegeket, amelyek egy boldog élethez szükségesek az Ön számára, és családjának?
Sokan javasoltak már Önnek olyan munkát, amellyel milliomos lehet és megoldhatja minden problémáit? Ha igen, akkor miért nem lett még milliomos?
Nem szeret MLM rendszerben tízszeres áron ráerőltetni az emberekre valamilyen csodaszert?
Sajnos nem volt lehetősége több diplomát szerezni, nyelveket tanulni? Ha igen, az sem biztosíték egy több százezer forintos havi jövedelemre.
Sokat csalódott a múltban, sok pénzt elvesztett, sokan átverték, mert kihasználták, hogy valóban vannak álmai?
Nem szeretne semmit sem eladni, nem szeretne semmit sem befizetni sehova, nem szeretne befektetni, nem szereti a kötelezettségeket, viszont kihasználna rendkívül előnyös lehetőségeket?
Ha még nem valósította meg az életében, amit szeretett volna, akkor keressen bizalommal.
Jelentkezzen üzleti Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!
Alapvetően garantálom Önnek, hogy kizárólag több pénze lehet, hogy mennyivel, azt megbeszélhetjük.

Kérjük, küldje el Önéletrajzát, és motivációs levelét e-mail címünkre: rozsabusiness@gmail.com
Jelentkezni lehe

Hirdetés ID: 5925877a071dff1c

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen