Munkát keresel?

Bővebb információ

Én komoly, dolgozni tudó és akaró munkatársakat keresek egy svájci céghez, olyat, akiknek valóban van ideje otthonról egy üzletet felépíteni magának, ért a számítógéphez, okostelefonhoz és tud kezelni e-maileket, web irodát.

A cég 2 éve működik, az országban márciusban nyitott, 15 európai országban van lehetőség a csatlakozásra és az üzletépítésre. Jelenleg ezekben az országokban működik: Svájcban, Németországba, Ausztriába, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Bulgária, Franciaország, Horvátország, Csehország, Magyarország, Hollandia Luxemburg, Románia, Portugália.

Ezekből az országokból tudsz csatlakozni és üzletet építeni.

Ahová invitállak, a svájci HempMate AG CBD olajokat és dropsokat gyárt és forgalmaz. Minden munkához való anyagot biztosítunk számodra, neked csak használnod kell. Egy hónap próbaidőt biztosít neked a cég, hogy eldönthesd valóban szeretnél-e velünk dolgozni. Itt gyors előre lépési és egyre növekvő kereseti lehetőséged van.

Ami kell, működő internet, okostelefon, laptop vagy számítógép és egy döntés a részedről, hogy többet akarsz az élettől!

A jutalékot Euróban fizeti a következő hónap 15.-én.
Amennyiben érdekel vedd fel a kapcsolatot velem.

227 megtekintés összesen, 1 ma

  

Hirdetés ID: 7575d56bed97911f

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen