Pluszkereset anyukáknak

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Mit gondolsz, tudnál néhány hirdetést posztolni, míg alszik a babád? Vagy míg eljátszik melletted a szőnyegen, vagy megnéz egy mesét? Van naponta 20-30 lopott perced – még ha csak részletekben is – amikor kezedben a telefon, vagy előtted a laptop? Végeznél ilyen egyszerű hirdetésfeladós munkát, hogy plusz bevételed legyen?
MI már így dolgozunk, így épül a törzsvásárlói csoportunk – de úgy, hogy közben egy terméket sem értékesítünk, nem katalógusozunk, nem bajlódunk rendelések továbbításával. Csak másoljuk és beillesztjük a készen kapott hirdetéseket. Minden mást egy segítő automata rendszer végez helyettünk. És jól működik!
Nem titok a cég neve sem: a Farmasival dolgozunk így – több évtizedes múltú cég, minőségi termékek, nagyon jó marketing terv.
Se termékeladás, se telefonálgatás, se címlista írás, se ismerősök zaklatása.
Ismerd meg a részleteket kötelezettségmentesen, nem lesz zsákbamacska, nyílt és részletes tájékoztatást kapsz, ami után dönthetsz: jössz velünk, vagy leiratkozol. Itt tudod kérni a hírleveleket:

https://tinyurl.hu/F9SZ/

427 megtekintés összesen, 1 ma

  

Hirdetés ID: 2525c2ce4793ea4f

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen