Pluszkereset partnerprogram

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Nem akarsz értékesítéssel foglalkozni, de szükséged lenne kiegészítő jövedelemre? Próbálkoztál már hálózatépítéssel, de nem értél el sikereket, meg amúgy sem akarod az ismerőseidet zaklatni? Akkor az ajánlatom biztosan tetszeni fog! 🙂

Bizonyára hallottál már a 68 éves török Farmasi cégről, melynek egészséges kozmetikumai, tisztító- és tisztálkodószerei vannak, minőségi termékek, megfizethető áron.

Néhány hónapja kezdtem dolgozni ezzel a céggel, egy automatizált rendszert használva.
Az automata rendszer leegyszerűsíti a munkát, mindössze kész hirdetések posztolása a feladat, még csak terméket sem kell eladni, ha nem akarsz.

Nem kell órákat a neten lógnod, nem kell egy csomó emberrel beszélned, nem kell katalógussal rohangálnod, rendeléseket begyűjtened, az ismerőseidet zaklatni meg pláne nem kell 🙂

A néhány hónapos “tesztüzem” alatt bőven bebizonyosodott, hogy ez ebben a formában működőképes, és aki szorgalmasan végzi a napi hirdetésfeladást (kb. 20 perc naponta), annak szépen épül a csapata.

Fél-egy év alatt már jelentős havi bevételed lehet ennél a cégnél a programot használva.

Két feltételnek kell eleget tenni:
1) saját részre vásárolj havonta min. 25 pontért (kb. 11-12 000 Ft):
Ez nem plusz kiadás, csak átcsoportosítás. Csak olyasmit vásárolj, amit egyébként is megveszel, csak most nem a megszokott boltból (tusfürdő, fogkrém, sampont, kozmetikumok, dezodor, tisztítószerek, babakozmetikumok, stb.)
2) naponta legalább 20 percet foglalkozz a hirdetések feladásával (másolás-beillesztés)

A partnerprogramomról itt olvashatsz bővebben:
https://tinyurl.hu/azNt/

495 megtekintés összesen, 3 ma

  

Hirdetés ID: 4855c2ce1a8644d7

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen