Teljesen új termékalapú üzlet 50% visszaosztással!

  • Megjelenés: 2019.07.12 12:39
  • Lejárat: 51 nap, 22 óra
  • Név: Andre Magdolna
  • E-mail cím: mandr0002@gmail.com
  • Egyéb elérhetőség: skypom: andre.magdi11
  • Ár: 2.316 Ft

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Mit jelent hogy : adaptogén növények ?

Gyógynövényekkel a stressz ellen
Az adaptogének olyan természetes anyagok, amelyek segítenek az embernek megküzdeni a stresszel. Az adaptogén gyógynövények segítenek az egyensúly
megteremtésében, helyreállításában és annak védelmében.

Ezek a gyógynövények hosszú távon nemcsak segítenek kivédeni a stressz káros hatásait, hanem védelmet nyújtanak számos különböző betegség, mentális probléma vagy éppen az elhízás ellen. Ezeknek a gyógynövényeknek a rendszeres fogyasztása növeli a fizikai és mentális állóképességet, csökkenti a fertőzés előfordulását, növeli a kémiai rákkeltő anyagokkal szembeni ellenállást ösztönözve a kiegyensúlyozottabb hangulatot, és még az egészséges testsúly megtartását is támogatni tudja.

Az adaptogén gyógynövények számos fitokémiai anyagot tartalmaznak, amelyek növelik az antioxidáns aktivitást, ez a hatás lehető teszi a rákos sejtek pusztulását és segíti elő az egészséges, új sejtek növekedését.

Az adaptogén összetevőjű termékeknél MINID fontos a fokozatosság ,mert az első napokban felerősíthetik a betegségek tüneteit !
Minden esetben meg KELL adni ,a szervezetnek az időt arra hogy tökéletesen betudjanak épülni .
A hatás nem marad el !
Azért küldöm el mindenkinek hogy lehetne segíteni rengeteg embernek vele. Hamarosan a TV-ben is lesz reklám szinten elérhetőa termk. Kérlek ha érdelek keress meg és megbeszéljük . Köszönöm a bizalmadat. Szép napot kívánok.
https://b-epic-egeszseg-biztonsag-anyagi-fuggetlenseg.webnode.hu

459 megtekintés összesen, 7 ma

  

Hirdetés ID: 1035d26c9ab0a3e7

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja a legújabb otthoni munka hirdetések listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen